Αναγνώστες

11/9/07

Πρόλογος





" Ο Νίκος Κ. Δημόπουλος"
E-mail: H.stranoma@gmail.com



Αγαπητοί χωριανές-χωριανοί, συγγενείς και φίλοι από την Στράνωμα νάστε καλά και να προοδεύετε, όπου και να ευρίσκεστε.
Ήρθε ο καιρός και εμείς οι Στρανωμίτες να έχουμε την δικιά μας Ιστοσελίδα. Ο σκοπός τούτης της προσπάθειας είναι να ενωθούμε έστω και διαδικτυακά όλοι οι απανταχού χωριανοί και χωριανές για ανταλλαγή απόψεων, ιδεών για να προβάλλουμε το χωριό μας "Στράνωμα" που πιστεύω όλοι μας είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας από αυτό το γραφικό χωριό που όλοι μας αφήσαμε πίσω και όλοι συναισθηματικά είμαστε δεμένοι και πάντα το νοσταλγούμε
Όπως γνωρίζετε ότι η κατασκευή και η σύνταξη μιας Ιστοσελίδας δεν είναι εύκολη, διότι όλοι ζούμε σε μακρινές αποστάσεις.
Όπως και εγώ ζώ στο Montreal-Canada, συνταξιούχος βέβαια με αρκετές ευκαιρίες και κέφια σκέφθηκα την ιδέα αυτή.
Ξεκινάω με το λίγο υλικό που έχω συγκαιντρώσει.
Ευχαριστώ το γιο του μακαρίτη νουνού μου Γιάννη Μπούρμπουλα «τον λογοτέχνη και συγγραφέα Βασίλη Μπούρμπουλα» που μου επέτρεψε να ξεκινήσω την προσπάθεια μου αυτή με αποσπάσματα από το βιβλία του «ΣΤΡΑΝΩΜΙΤΙΚΑ» και τα «ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ»
Επίσης ευχαριστώ τον ακούραστο συγχωριανό μας Κώστα Λιώνα για το υλικό που μου έστειλε, αρκετές παλιές φωτογραφίες που έχουν σχέση με το χωριό μας.
Παρακαλώ όσοι από εσάς διαθέτετε υλικό που αφορά το χωριό μας, γραφτά κείμενα, φωτογραφίες του χωριού μας. Παροιμίες, νέα, αρραβωνιάσματα γάμους, βαφτίσια κ.λ.π. συγχωριανών τα οποία θα καταχωρούνται στην ιστοσελίδα, συχνά και εφ' όσον κριθούν κατάλληλα.
Η συνεργασία είναι απαραίτητη για μια καλή και όμορφη παρουσίαση του γραφικού μας χωριού στο διαδίκτυο. Προσκαλώ νέους και νέες του χωριού μας να συνεργαστούμε και όλοι μαζί να εμπλουτίσουμε την Ιστοσελίδα μας με ότι ενδιαφέρον υπάρχει για το χωριό μας. Επικοινωνείστε με την ηλεκτρονική διεύθυνση
H.stranoma@gmail.com να εγγραφείτε σαν συνεργάτες και συντάκτες στην Ιστοσελίδα του χωριού μας.
Σας στέλνω την αγάπη μου και τους θερμούς Στρανωμήτικους χαιρετισμούς
Νίκος Κ. Δημόπουλος